Nemokamas pristatymas perkant ne mažiau kaip už 50 EUR 🎁✨

Gintaro arbata

9.99 su PVM

Į rinkinį įeina: gintaro arbata, gintaro žaisliukas ir gintaro muilas.

Gintaro arbatos paruošimo namuose žingsniai:

1. Prieš naudodami gintaro gabalus pirmą kartą, turite juos nuplauti. Padarykite tai minkštu, švariu, šaltu arba šiek tiek šiltu vandeniu, tada leiskite vandeniui nutekėti.

Pastaba: naudokite arbatą, pagamintą iš mažų gabalėlių, nes jos paviršius turi daugiau  sąlyčio su vandeniu, kad iš gintaro gabalėlių būtų paimta kuo daugiau rūgšties.

2. Užvirinkite vandenį. Į puodelį įpilkite šiek tiek gintaro ir užpilkite vandeniu (vanduo turi būti apie 80 C/180 F).

3. Taip pat galite įdėti medaus ar kitų žolelių.

Kitas būdas – gintarą įdėti į dubenį, kurį ketinate šildyti, užpilti karštu (ne verdančiu vandeniu, apie 80 C/180 F) ir palaikyti ant nedidelės ugnies (geriausia būtų žvakės ugnis) 15 – 20 minučių.

Tuos pačius gintaro gabalėlius galite naudoti 15 – 20 kartų – kiekvieną kartą gintaro efektas būna dar didesnis. Po to galite paimti gintarą ir padėti jį į tiesioginę saulės šviesą, leisti išdžiūti ir keletą valandų įkrauti. Įkrovę gintarus vėl galite naudoti 15 – 20 kartų. Apskritai, naudojant šį metodą (15 – 20 kartų pilant vandenį ant gintaro gabalėlių ir laikant saulės šviesoje), tuos pačius gintaro gabalėlius galite naudoti 5 – 6 kartus.

Jei arbatai įsigijote naujų gintarų, galite juos naudoti kartu su ankstesniais.

Grynasis svoris: 50 g

Produkto kodas: AT-123 Kategorija:

Gintaro arbata nuo senų laikų buvo naudojama dėl natūralių savybių, stiprinanti imuninę sistemą, valo organizmą ir atkuria jos funkcijas. Taip pat gintaro rūgštis minkština vandenį, jis tampa lengviau įsisavinamas. Gintaro aliejus sustiprina rūgšties poveikį ir suteikia subtilų skonį. Šią arbatą galite gerti karštą ar šaltą kai tik norite.

Nuo seniausių laikų gintaro arbata buvo naudojama gydomajam poveikiui. Senieji gintaro žinovai teigia, kad ji turėtų būti paruošta iš Baltijos gintaro, nes tik Baltijos gintaras turi pakankamai gintaro rūgšties, kad sukurtų gydomąjį poveikį organizmui.

Scroll to Top